Gezondheidszorg in Thailand

bangkok ziekenhuis

De medische voorzieningen in grote steden in Thailand zijn zonder meer uitstekend. De ziekenhuizen zijn goed en met name de klinieken hebben vooral voor europeanen een aan een hotel kwaliteit grenzende service.
Deze ziekenhuiskamers zijn luxe en geven u bijna het vakantie gevoel.

Hierdoor is er zelfs een medisch tourisme op gang gekomen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan cosmetische cirurgie die niet vergoed wordt door uw verzekering, zoals een bovenste ooglidcorrectie daar betaalt u in een van de betere klinieken 18.000 THB voor grofweg een 400  euro, een heel stuk goedkoper dan in ons eigen land, terwijl de kwaliteit van de klinieken vaak beter is.

Artsen hebben hun opleiding vaak in Europa of in de VS gedaan en spreken daardoor ook goed Engels zodat communiceren met hen gemakkelijk is

Een goed voorbeeld van zo'n kliniek is het Yanhee International Hospital, in Bangkok, het heeft een goede internetsite waar je middels een chat vragen kunt stellen. Er is een overzichtelijk prijslijst, dus u kunt vooraf zien wat de kosten zijn.

http://www.yanhee.net

454 Charansanitwong Road, Bang-O, Bangplad, Bangkok 10700 Thailand
Contact: +66 2 879 0300
of This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Wij organiseren ook medische reizen, waarbij u een ingreep in de beste kliniek ondergaat en daarna relaxed in een geweldig mooi resort en spa. Uiteraard wordt u hierbij begeleid door een Nederlander die in Thailand woont, de taal spreekt en uiteraard de thaise ethiek kent.

You are here: Home Thailand Leven Gezondheidszorg
Thaisereizen

Wij zijn een kleine organisatie die tot doelstelling heeft zo mooi mogelijke rondreizen te organiseren in Thailand.
In Thailand hebben wij een contact persoon die u in uw eigen taal te woord kan staan.

Sitemap  .  Links

Nieuwsbrief