Top Resort Koh Chang

Het grootste eiland van Thailand in de Golf van Thailand, Koh Chang, biedt met de Top Resort meerdere geschikte accommodaties voor de echte liefhebber van een tropisch eiland. Onze familie-stijl resort is geplaatst aan de zuidkant van de "White Sand Beach" omgeving, in de rust en de privacy van een enorme en weelderige tropische tuin, op een heuvel aan het zuidelijke einde van het White Sand Beach.

De indeling van osn resort is ontworpen met een maximum aan comfort in het achterhoofd, wij bieden 12 goed geproportioneerd hotelkamers, 2 tuin bungalows, 1 familie appartement, 2 appartementen, 2 familie bungalows, 2 uitzicht op zee villa's en 3 zeezicht bungalows, uitzicht op de Golf met zijn mindboggling zonsondergangen.
Ons vlaggenschip kamers genoemd zeezicht-villa's, beide zijn onlangs afgerond en voorzien van vrij panoramisch uitzicht over de Golf van Thailand, hetzij bij uw prive terras of panoramisch venster. Laat ons uw gastheer zijn voor een onvergetelijke vakantie en u voorzien van een vakantiewoning in stijl.

 

 

De reis naar Koh Chang kan worden bereikt door allerlei vervoer , maar een laatste etappe van de reis heeft doen worden gedaan door een veerboot ( ro-ro- auto en passagier ferry ) . Eenmaal aangekomen op het eiland , er zijn eenvoudige openbaar vervoer ( gedeelde taxi - bussen ) beschikbaar door de eiland -side pieren , voor de voltooiing van uw reis naar Koh Chang of uw eindbestemming . We raden het kiezen van de Ao Thammachat veerboot, als je aankomt met de bus of eigen auto van Bangkok . De rit op de veerboot duurt iets meer dan 30 minuten en de veerboten vertrekken ongeveer elke 45 minuten . Operatie tijden zijn beperkt tot daglicht , de veerboten dagelijks 7:00-07:00 . Centerpoint is een minder frequente veerboot alternatieven . Wanneer je aankomt via Trat stad , de Centerpoint pier is een beetje dichterbij voor u . Vertrektijden zijn 07:00-19:00 uur, transit - tijden gelijk zijn ongeveer 45 minuten . Prive taxi's van Trat misschien wil je coax in een eventuele vervoer per gecharterde vissersboot uit de Laem Ngob pier. Deze niet- geplande eiland transfers zijn erg duur en de sjacheraars en taxi's , die de reizigers daar leveren , ontvangen een flinke commissie voor de drop-off . Geplande veerboten opereren vaak vanuit Ao Thammachat en de Centerpoint pieren . Minivans van Bangkok en Pattaya liever de Ao Thammachat veerboot, de drop - off ligt direct naast de ticketing stand voor de veerboot . Luchthaven Trat biedt ook shuttlebussen voor 500 Baht , die de meest frequente en snelle Ao Thammachat ferry benutten. Zij brengen u recht op de Top Resort op de stoep . Vluchten van Bangkok zijn tweemaal daags ( 3 dagelijkse vlucht in het hoogseizoen ) . Dezelfde dag aankomsten zijn zelfs gegarandeerd op het eiland als u het kiezen van de middag vluchten.

You are here: Home Hotels Koh Chang Hotels
Thaisereizen

Wij zijn een kleine organisatie die tot doelstelling heeft zo mooi mogelijke rondreizen te organiseren in Thailand.
In Thailand hebben wij een contact persoon die u in uw eigen taal te woord kan staan.

Sitemap  .  Links

Nieuwsbrief