Grand China Princess hotel

Het Grand China Hotel Bangkok is een eersteklas hotel in Bangkok gelegen in Grand China Trade Tower , op de kruising van Ratchawong en Yaowarat Wegen , midden in het centrum van Bangkok Chinatown zakelijke district met zijn doolhof van winkels, straatverkopers, apothekers , en restaurants.
 
Het verstrekken van prachtige accommodatie in Bangkok , The Grand China Hotel Bangkok heeft 155 kamers, waaronder 22 suites . Het interieur van de kamers in dit hotel in Bangkok zijn comfortabel en functioneel met volledige voorzieningen en uitstekende faciliteiten op de behoeften van de hedendaagse reiziger passen . De bovenste verdiepingen van The Grand China Hotel Bangkok biedt een majestueus uitzicht op omliggende attractie sites zoals Wat Arun Golden Mount en Wat Traimit .

Voor eten en drinken in Bangkok , The Grand China Hotel Bangkok herbergt superieure eetervaring. De coffeeshop met internationaal buffet , Siang Ping Loh Restaurant serveert heerlijke Chinese gerechten en dim sum , terwijl The Sky View360 ° Restaurant serveert een verscheidenheid aan internationale gerechten , klassieke cocktails en 's avonds live muziek .

Voor uw vergaderingen in Bangkok , dit hotel in Bangkok heeft de faciliteiten om elk evenement van kleine vergaderingen tot volledig georganiseerde conferenties en banketten voor maximaal 350 personen.

Er is altijd veel te zien en te doen als voedsel , entertainment en winkels rondom het hotel . Korte afstanden rijden zijn belangrijke toeristische attracties zoals het Koninklijk Paleis .

You are here: Home Hotels Bangkok hotels
Thaisereizen

Wij zijn een kleine organisatie die tot doelstelling heeft zo mooi mogelijke rondreizen te organiseren in Thailand.
In Thailand hebben wij een contact persoon die u in uw eigen taal te woord kan staan.

Sitemap  .  Links

Nieuwsbrief