Wij organiseren geen rondreizen meer

Onze contactpersoon in Thailand, die onze gasten begeleidde is er mee gestopt. Deze site is geruime tijd niet meer van updates voorzien er was toch geen belangstelling meer voor.
Wat nog wel kan is hulp bij het zelf maken van een rondreis... tips waar en wat te doen en ook waar hotels te boeken.

De hotels

Voor deze rondreis hebben wij een keuze gemaakt uit gunstig geprijsde hotels lees meer

bangkok

Excursies in deze rondreis

Thailand heeft ze veel moois om te bekijken en te ervaren meer dan in deze rondreis past... Lees meer

boeddhisme

 

De mooiste rondreizen Thailand

Avontuurlijke rondreis door Thailand

avontuurlijk Thailand

Thailand heeft meer te bieden dan alleen mooie stranden. In het noorden en in het zuiden van Thailand zijn nog stukken ongerepte jungle. White water rafting, off road biking, op een olifant de jungle in, jungle trekking en natuurlijk ook snorkelen of duiken in het kristal heldere water zijn zo een paar mogelijkheden.

 

Droomstranden in Thailand

droomstrand01

Thailand heeft een heel erg lang kustlijn met erg veel mooie stranden. Plaatjes die elke reisgids kunnen verfraaien. Een aantal bestemmingen zijn bijzonder geliefd bij veel strandliefhebbers, daardoor soms erg druk. Die drukte betekent natuurlijk wel dat de hele omgeving is ingesteld op het ontvangen van zonaanbidders.
Er zijn ook genoeg minder bekende bestemmingen waar het een heel stuk rustiger is.

Kennismakings rondreis door Thailand

kennismaking01Thailand heeft een bijzonder rijke cultuur en er zijn een aantal bijzondere plaatsen waar niet iedere toerist zomaar komt. Er zijn zelfs nog plekken te vinden waar u als een bijzonderheid wordt gezien. Een kennismakings rondreis zal natuurlijk ook de bekende schatten van Thailand bevatten zoals het koninklijk paleis in Bangkok, Wat Phra Kaew tempel met de jaden Boeddha en de grotten van Khao Bin.

 

Culinaire rondreis, de smaken van Thailand

thaifood01

Thailand is een land wat bekend staat om heerlijke stranden, een mooie cultuur en vriendelijke mensen, fantastische vakanties en rondreizen. Ook om het eten... Thaifood. Deze culinaire rondreis Thailand neemt u mee langs verschillende culinaire hoogstandjes en laat u ook kennis maken met streetfood en hoe de Thai zelf eten.

 

Luxe rondreis door Thailand

luxe01

Deze luxe rondreis Thailand wordt speciaal voor u op maat gemaakt... Het is ons doel een voor u onvergetelijke vakantie te organiseren. De kwaliteit van de hotels zijn uitsluitend de betere hotels met hoge waarderingen van bezoekers en uiteraard op de beste locaties. U maakt deze rondreis met Nederlands en Thais sprekende reisbegeleiding en prive chauffeur.

 

You are here: Home Thailand frontpage Luxe rondreizen Thailand
Thaisereizen

Wij zijn een kleine organisatie die tot doelstelling heeft zo mooi mogelijke rondreizen te organiseren in Thailand.
In Thailand hebben wij een contact persoon die u in uw eigen taal te woord kan staan.

Sitemap  .  Links

Nieuwsbrief